Accessoires

Wij hebben diversen hardloop accessoires, zoals o.a.

Sporthorloges – petten – handschoenen en mutsen
verlichting – perfecta gordels – onderkleding

 

Een selectie van onze collectie.

Klik om naar de gewenste selectie te gaan.

Onderkleding

Sporthorloges

Belts

Onderkleding

Megmeister

Baselayer shirt

De baselayer van Megmeister word volledig gebreid van garen waardoor er geen stof gebruikt word.
Door het innovatief naadloze manier van maken heb je de optimale vrijheid van beweging en is het super comfortabel. Door de combinatie van deze twee technieken heb je het “barely there feeling” .
Megmeister is huid vriendelijk(geen chemische finish) en ademt goed, de ventilatie zit ook op de goede plekken zodat je het niet koud krijgt.
Door de interactie van verschillende garens voert de Megmeister baselayer de transpiratie heel efficiënt van binnen naar buiten, hierbij houd hij geen bacteriën vast waardoor het erg hygiënisch is.

CompressieBroek van Megmeister

De compressie broeken van Megmeister zijn tot stand gekomen door een nauwsamenwerking met de fysiotherapeut van ADO Den Haag.
De broek helpt preventief met het verminder van lies en hamstring blessures, versnelt het herstel doordat de compressie de bloedsomloop stimuleert en zorgt voor meer zuurstof in het bloed. De broek is ideaal voor het stabiliseren van de spiergroepen bij bijvoorbeeld een overbelasting.

TIP: bij het aantrekken van de broek trek eerst de pijpen van de broek tot boven de knie en trek dan vervolgens de broek omhoog. Het is belangrijk dat deze goed strak zit maar niet afknelt.

Over Megmeister zelf.

Megmeister is een technisch sport merk met 20 jaar persoonlijke ervaring in het maken –en ontwikkelen van sportkleding en innovatieve manieren vinden om met garen te werken. Waardoor zij  een nieuwe lijn van sport kleding aanbieden met een top kwaliteit van motie, functie en comfort voor een toegewijde athleet. Hun goal is simpel, performance kleding te verbeteren.

De naam Megmeister komt van Nutmeg en Meister. Oftewel van de engelse naam voor de actie die in Nederland beter bekend staat als “de panna”, waarbij je de bal door de benen van je tegenstander speelt en daarna de bal weer aan de voet/stick neemt. Dit word gebruikt zowel in voetbal als in hockey, dit is ook terug te zien in het logo.

De actie “the nutmeg” representeert de fun en toewijding in sport. Zonder plezier in de sport is het niet meer leuk. “The nutmeg” is een simpele truc, maar de gene die het uitvoeren zijn meestal spelers met erg veel skills, hebben vaak ook de vertrouwen in hun eigen kunnen en toch wel een gevoel voor humor op het veld. Maar vergis je niet goede skills is vaak de beloning van jaren hardwerken en heel veel toewijding.

Megmeister heeft hun merk gecreeert met de elite atleet in gedachte. Hun goal is om het beste te ontwerpen in hun vak zodat jij de beste kan zijn in dat van jou. Hun gedachte erbij is dan ook dat de atleten die hun hart en ziel geven voor de sport het opprijs stellen dat de gene die hun kleding ontwerpen dat ook hebben voor hun werk. Een Meister dient een gelijke, simpel!

 

Extra informatie over Megmeister

In de eredivisie lopen Willem II en Sparta Rotterdam met Megmeister. Bij Feyenoord, FC utrecht, Heracles, Exelsior en FC de Bosch word Megmeister nog getest, Ook bij veel amateurclubs word Megmeister getest. Door spelers te laten testen kunnen zij hun product altijd verbeteren op de punten van de atleten zelf.
Ook testen clubs als Manchester United en Stoke city de producten op het moment uit. Spelers van Wilhelmus en (hockeyvereniging) Cartouche lopen al in Megmeister.
Niet alleen is Megmeister zeer geschikt voor het voetballen maar ook voor diverse andere sporten zoals hockey, hardlopen, golf en nog vele andere sporten.

Dus is Megmeister iets voor jou?

Megmeister

Compressie broek
€59

Megmeister

Baselayer
€69,-

Sporthorloges

Nike

VM0070
€169,-

Polar

Polar M600

Made for life, Designed for sports. 

Het nieuwe smart- sporthorloge van Polar, voorzien van een ongelofelijk helder touchscreen display en hartslagmeter in de polsband. Makkelijk te verbinden met je smartphone waardoor u makkelijk en snel op de hoogte gehouden word van u resultaten. Niet alleen kunt u hiermee u resultaten bijhouden maar ook u sociaal media en ontvangen berichten/telefoon gesprekken.

Wilt u zien waar u heeft gelopen? Dat kan met het ingebouwde GPS systeem.
Wilt u zwemmen met het horloge om? Geen probleem, het horloge is ook waterdicht.
Wilt u zonder telefoon naar muziek luisteren? Ja hoor dat kan dit horloge ook!
Feedback nodig over uw training? Zelfs dat doet het horloge!

De training zelf? Nee dat moet u echt zelf doen!

Polar M600

Wit
€350,-

Polar M600

Zwart
€350,-

Polar A360

Dit waterdichte horloge is de eerste in zijn soort met een ingebouwde hartslagmeter, persoonlijke trainingsbegeleiding van Polar en 24/7 activiteitsmeting. Hij heeft zelfs smartwatch functies, zoals smart notifications en een kleuren touch screen.

Polar A360 is de fitness tracker die méér doet. Met Polar Smart Coaching zie je elke dag hoe goed je conditie is, kun je persoonlijke trainingen plannen, train je met de juiste intensiteit en krijg je direct feedback; zo geniet je optimaal en blijf je gemotiveerd.

Het mooie design van het horloge houd het sportief en modieus, kan dus op alle momenten gedragen worden. Ook tijdens het slapen, zodat je de volgende ochtend gewoon kan lezen hoe goed je geslapen hebt en op welke tijd je onrustig was.

 

ACTIVITY GUIDE

Laat zien hoe actief je overdag bent geweest en geeft praktische tips, zoals ‘wandel 50 minuten of jog 20 minuten’, zodat je kunt kiezen hoe je je dagelijkse activiteitsdoel wilt bereiken. Je kunt ervoor kiezen je doel sneller te bereiken met intensievere activiteiten of je activiteiten over de dag te verspreiden en naar je doel toe te werken op een tempo dat goed bij jou past.  Meer ›

Polar A360

€199,-

Polar A360

De zachte en flexibele Loop 2 past perfect om elke pols. De 85 afzonderlijke ledlampjes en de roestvrijstalen sluiting maken deze armband van hoge kwaliteit en geschikt om 24/7 te dragen. Maak je geen zorgen als de Loop 2 nat wordt; hij is waterdicht.

Je kunt de Loop 2 zelfs omhouden in bed en automatisch je slaappatroon laten registreren. Gebruik de Polar Flow app op je smartphone en kijk hoe lang en hoe goed je hebt geslapen. De Loop 2 kan ook als wekker gebruikt worden: met een licht trilsignaal laat hij je weten wanneer het tijd is om op te staan

Het is niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor jezelf. De Loop 2 helpt je hierbij door motiverende feedback en persoonlijk advies te geven. Er zijn verschillende manieren om actief bezig te zijn. Zoek de manier die bij jou past en zorg dat je elke dag je activiteitsdoel behaalt.

 

ACTIVITY GUIDE

Laat zien hoe actief je overdag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen. Meer ›

ACTIVITY BENEFIT

Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je actieve keuzes bijdragen aan je gezondheid. Meer ›

SMART CALORIES

Laat je precies zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. Meer ›

ENERGYPOINTER

Geeft duidelijke begeleiding hoe je sneller in vorm raakt. Polar H7 vereist. Meer ›

TRAININGSEFFECT

Geeft motiverende feedback direct na je training. Polar H7 vereist. Meer ›

HARTSLAG TIJDENS JE TRAINING

Met één druk op de knop zie je tijdens een training wat je hartslag is op dat moment. Polar H7 hartslagsensor vereist.

Polar Loop

€99,95

Polar M400

Polar M400 is een waterdicht GPS-sporthorloge en dagelijkse fitness tracker. Hij helpt je om trainingen te plannen, je records te verbeteren en zelfs na een hardlooptraining de weg terug naar huis te vinden

De ingebouwde GPS van de M400 volgt je tempo, afstand en hoogte. Met de “Back to Start”-functie kun je nieuwe routes terug ontdekken.

Het horloge volgt heel de dag wat je doet, van slapen tot lopen en zitten. Doe je te lang niks? Word dat je duidelijk vermeld

Als u de H7 hartslag meter heeft kunt u efficienter trainen want het horloge houd dan alles perfect bij.
Door dat je kan volgen hoe en hoeveel je loopt kun je blessures voorkomen en je trainingsschema aanpassen.

Op basis van je prestaties op de lange termijn geeft de Running Index-analyse een voorspelling van je eindtijden op de 5 km, 10 km, halve marathon en hele marathon.

Polar flow is een programma van polar waar alles bij gehouden word, Hier in kan ook geplanned worden of doelstellingen gemaakt in worden. Niet alleen kan je horloge je agenda en planningen hierdoor zien maar ook als je het horloge aan de telefoon koppelt zul je je telefoon meldingen binnen krijgen.

 

TRAININGSBELASTING

Laat je zien hoe sterk je training van invloed is op je lichaam en helpt je de trainingsbelasting tijdens verschillende sessies met elkaar te vergelijken. Bekijk je trainingsbelasting regelmatig om je persoonlijke grenzen te herkennen en pas de intensiteit en duur van trainingen hier op aan. Beschikbaar in de Polar Flow webservice. Meer ›

HERSTELSTATUS

Laat zien hoe lang je moet herstellen voordat je aan de volgende trainingssessie begint. Beschikbaar in de Polar Flow webservice. Meer ›

FITNESS TEST

Een vijf minuten durende conditietest die in rust je aerobe conditie meet op basis van je hartslag, hartslagvariabiliteit en je achtergrondinformatie. Herhaal de test regelmatig om te zien welke vooruitgang je boekt. Meer ›

RUNNING INDEX

Geeft aan hoe je loopprestaties zich ontwikkelen. Meer ›

 

TRAININGSEFFECT

Geeft direct na de training motiverende feedback en vertelt wat het effect is van je trainingssessie.Meer ›

SLIMME CALORIEËN

Laat je exact weten hoeveel calorieën je tijdens een trainingssessie hebt verbrand op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je persoonlijke maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint.Meer ›

ACTIVITY GUIDE

Laat zien hoe actief je op een dag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen. Meer ›

ACTIVITY BENEFIT

Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je actieve keuzes bijdragen aan je gezondheid. Meer ›

RUNNING PROGRAM

Train voor een hardloopwedstrijd met een persoonlijk en aangepast trainingsschema in Polar Flow. Kies welk van de vier doelen je wilt halen: 5 km, 10 km, halve marathon of hele marathon, en ontvang een trainingsschema dat precies op jou en je doelen is afgestemd. Meer ›

Polar M400

€200,-

Polar V800

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Bepaal gedetailleerde doelen voor verschillende soorten training en synchroniseer deze met je V800 voor realtime begeleiding tijdens trainingen. Gebruik de orthostatische test en de herstelstatus om te kijken of je lichaam klaar is voor de volgende uitdaging

Door verschillende sportprofielen aan te maken, kun je voor elke sport, of het nu gaat om rennen of zwemmen, de relevante gegevens bekijken. Realtime begeleiding op basis van je doelen. Houd alles bij: van de hoogte waarop je je bevindt tot je hartslag.

In Polar Flow wordt elke trainingssessie geregistreerd, waarna je de gegevens direct in de mobiele app of in meer detail online kunt bekijken. De functie voor trainingsbelasting laat je zien hoe hard je gewerkt hebt en hoe lang het duurt voordat je weer hersteld bent.

MIS NIETS MEER

In één oogopslag zicht op inkomende telefoongesprekken en sms-berichten. Al naargelang de training het toelaat, kun je een oproep beantwoorden of besluiten dat niet te doen.

BLIJF UP-TO-DATE

Meldingen lees je eenvoudig af op het display van je V800 wanneer je je telefoon niet bij de hand hebt.

WEES WAAR JE MOET ZIJN

De V800 geeft je een melding over de afspraken in je agenda en zorgt ervoor dat je altijd op tijd bent.

BLIJF SOCIAAL BETROKKEN

Ook meldingen op social media kun je via het horloge volgen, waardoor je nooit iets hoeft te missen.

Polar V800

Met hartslag meter voor €449,95
Zonder hartslagmeter voor €399,95

Polar A300

Jouw lijf en de A300. Gemaakt voor beweging, gemaakt voor elkaar. De Polar A300 is een fitnesshorloge en tracker die je stimuleert om meer te bewegen en meer resultaat te behalen. Houd je dagelijkse activiteiten, training en slaap bij.

Iedere stap, sprong, loop- en trainingssessie telt mee. De A300 toont het aantal stappen, de afstand en verbruikte calorieën en motiveert je om je activiteitsdoel te bereiken. Als je te lang niet beweegt, dan trilt de A300 om je te laten weten dat het tijd is om weer in actie te komen.

Polar A300

€119,95
Met borstband €159,95

Polar A300

€119,95
Met borstband €159,95

Belts

De Tune Belt

De Tune Belt is de ideale sport armband!
 
De Tune Belt is gemaakt van lichtgewicht neopreen materiaal (welbekend van duikpakken) en is zeer comfortabel. Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. 
Je smartphone kan rechtop op ondersteboven in de sport armband waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan de boven- en onderkant uitsparingen. 
Het touchscreen van de smartphone kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De sportarmband is ook voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten zodat je daar geen last van hebt tijdens het hardlopen.
Het grote voordeel van de Tune Belt sport armbanden is dat er voor elke smartphone een geschikte band is die past. De verstelbare band is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk (EX3) verkrijgbaar. De Tune Belt is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).
 
Met een TUNE BELT sport armband blijf je onderweg bereikbaar, kun je luisteren naar je favoriete muziek en je houdt je prestaties bij op je smartphone.