Geschiedenis

Toen

In 1922 startte Bob van der Heijden zijn winkel in mannenmode en sportkleding in een pand aan de Vijverhofstraat in Rotterdam, onder de oude Hofpleinlijn. Als speler in het eerste elftal van Sparta was hij in de jaren twintig een bekend voetballer. Veel Rotterdammers wisten de weg te vinden naar de oud-Spartaan. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd bij het bombardement op Rotterdam de winkel volledig verwoest. Bob liet het hier uiteraard niet bij zitten. Na de bevrijding zette hij zijn bedrijf voort, met dit keer alleen sportkleding. Hij kocht een pand aan de Bergselaan 332, waar tot op heden de succesvolle winkel gehuisvest is.

Bob van der Heijden is een begrip in Rotterdam.

Met meer dan 80 jaar ervaring is Bob van der Heijden in de jaren uitgegroeid tot een professionele en zeer dienstverlenende sportzaak met service en een persoonlijke behandeling hoog in het vaandel.De belangrijkste doelstelling van Bob van der Heijden is om sporters zo goed mogelijk bij te staan en te adviseren bij de aanschaf van sportartikelen, met name schoenen en kleding.
Het personeel heeft een gedegen interne opleiding genoten en werkt al jaren in de sportzaak. Door hun ervaring zijn zij met recht deskundigen te noemen. Bij het adviseren van klanten maken zij gebruik van professionele apparatuur.
Onze core-business is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en gespecialiseerde artikelen voor met name running (hardloopsport) en voetbal

Nu

Bob van der Heijden Sport is op voetbalgebied de grootste gespecialiseerde sportzaak van Rotterdam en omstreken. Dat kan ook haast niet anders in een winkel opgericht door een oud-Spartaan. De winkel heeft ongeveer 200 verschillende modellen voetbalschoenen in het assortiment van diverse merken zoals Adidas, Nike, Calcio, Puma, Pele, Mizuno, Stadio en Cruyff.

Er is met veel voetbalverenigingen in de regio contact. Deze clubs weten Bob van der Heijden Sport te vinden voor de levering van het complete voetbal-assortiment.

En op het hardloop gebied hebben wij een ervaren groep collega’s die u kunnen helpen met het kiezen van de beste hardloop schoenen.