Service

Professionele apparatuur
Bob van der Heijden Sport maakt gebruik van professionele apparatuur. Zo is het mogelijk om via een loopband, die verbonden is met een computersysteem, een dynamische en statische voetafdruk om te zetten in een fullcolour print. Hiermee wordt het looppatroon van een klant perfect weergegeven. Een verkeerde schoenkeuze wordt daarmee zo goed als uitgesloten. Wel blijft het verstandig om de oude loopschoenen mee te nemen naar de winkel, zodat er een goed beeld is van de afwikkeling van de voet en men weet naar welke afwijkingen gekeken moet worden. Als er een keuze gemaakt is, dan wordt uiteindelijk ook buiten de winkel de beoogde schoenkeuze getest en gecontroleerd.

Aanpassingen en reparaties
Bob van der Heijden Sport verzorgt ook aanpassingen in of aan sportschoenen. Bij specifieke problemen kunnen schoenen zodanig worden aangepast, dat ze precies voldoen aan uw persoonlijke behoefte. Ook repareren wij sportschoenen.

Contacten met verenigingen en bedrijfsleven
Bob van der Heijden Sport steekt veel tijd in het onderhouden van contacten met het plaatselijke verenigingsleven en het bedrijfsleven. De winkel doet zaken met een groot aantal clubs en bedrijven. Bob van der Heijden Sport richt zich daarbij niet alleen op verenigingen en bedrijven in Rotterdam en Omstreken maar ook daarbuiten.

Exclusief leveren wij aan de leden het VOC-tenue en aan de leden van VVOR het VVOR tenue..

Opdrukken
Wij verzorgen voor zowel verenigingen als bedrijven opdrukken op de kleding, tassen tegen speciale tarieven.

Bestellen
Indien het gewenste artikel niet voorradig is, proberen wij dit op korte termijn bij te bestellen. Wij bellen u zodra de bestelde artikelen binnen zijn.

Speciale aanmaak tenue’s en logo-kousen
Desgewenst kunnen wij bij minimale aantallen speciale aanmaak tenue’s voorzien van club-logo verzorgen. Tevens zijn logo’s van eigen ontwerp voor kousen ook mogelijk

Home
Professionele apparatuur
Aanpassingen & Reparaties
Opdrukken

Contact

Adres:
Bergselaan 332-C
3038 CN Rotterdam
Telefoon: (010) 465 8442
Fax: (010) 467 5602
E-mail: bobsport@xs4all.nl

Wij zijn te bereiken met
Tram lijn 25
Op loopafstand van Metro Blijdorp

Plan route

 

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.