Voetbal

Bob van der Heijden Sport Voetbal

Bob van der Heijden Sport is op voetbalgebied de grootste gespecialiseerde sportzaak van Rotterdam en omstreken. Dat kan ook haast niet anders in een winkel opgericht door een oud-Spartaan. De winkel heeft ongeveer 200 verschillende modellen voetbalschoenen in het assortiment van diverse merken zoals Adidas, Nike, Calcio, Puma, Pele, Mizuno, Stadio en Cruyff.

Er is met veel voetbalverenigingen in de regio contact. Deze clubs weten Bob van der Heijden Sport te vinden voor de levering van het complete voetbal-assortiment.

Voor het overige assortiment voetbal noemen wij de merken: Jako, Sells, Reusch, Stanno, Adidas, Nike, Puma, Masita, Hummel, Derbystar, Calcio, Cruyff, Mizuno, Robey, Erimaen Underarmour, Derbystar voetballen en Select voetballen.

Wij verzorgen tevens het bedrukken van de voetbalkleding.

Waarschijnlijk de grootste sortering voetbalschoenen uit de regio:

Adidas, Nike, Puma, Cruyff, Mizuno, Pele, Calcio en Stadio

Tevens een grote collectie keeperskleding en keepershandschoenen waaronder: Reusch, Adidas, Stanno, Sells, Erima, Puma en Nike.
En een zeer ruime collectie aan scheenbeschermers, tevens verkopen we een ruim assortiment aan voetbal accessoires waaronder tape, pionnen, speedladders, coachborden ,grensrechter vlaggen ect.

Ook voor verenigingen, clubs en scholen kunnen we voor kleding ballen en accessoires een concurrerende offerte maken. Tevens is er de mogelijkheid om contracten af te sluiten met leveranciers waardoor er extra financiële middelen ontstaan. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Voor verenigen die grote aantallen voetballen willen aanschaffen gelden zeer interessante staffels.

Wij zij onder andere voetbaldealer van:
Adidas, Nike, Puma, Masita, Hummel, Derbystar, Stanno, Calcio, Cruyff, Reusch, Mizuno, Jako, Nike, Sells, Stanno, Robey en Erima.

Ook hebben wij een zeer grote collecte club pakken, landenpakken en replica’s